fredag 5. juni 2009

Klemmer del 1 =)

jHar bestemt meg for å ha en liten "klemme-tid" her på bloggen min, hvor jeg skal ta forskjellige utdrag fra 'Den lille klemmeboken'. Så ja, enjoy=D

*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

Klemming...

Gjør glade dager gladere.
Gjør umulige dager mulige.
Gir følelse av tilhørlighet.
Fyller tomme rom i livene våre.
Fortsetter å virke til beste for klemmerne, selv etter klemmens opphør.


Kvalifikasjoner

De samme kriteriene gjelder for å bli klemolog, som for å bli klemient: Du må bare være.

Klemming er en gjensidig helsebringende prosess. Faktisk kan klemmeren og den klemte når som helst bytte rolle. Som klemolog er du åpen for barnet inni deg som trenger kjærlighet, trygghet, støtte, omsorg og lek, og du strekker deg mot de samme behovene som hos den andre.

En klemolog hverken klandrer eller dømmer noen. Men han eller hun vet at i et reservert samfunn er det mange av oss som ikke har lært å be om den følelsesmessige støtten vi trenger. Hvis kjærlighet og støtte - og lek - har vært mangelvare siden barndommen, kan det hende vi føler oss såret. Hvis oppvekstens brå kast har etterlatt oss med lavt selvbilde, kan det hende vi føler oss uelskbare - og uklembare.

Klemologer kan ikke løse alle disse problemene, men de kan ta folks floker på alvor og tilby forståelse, latter, gode ord og klemmer i overflod.

Klemologi er ikke bare for de ensomme og sårede. Klemologi gjør den friske friskere, den glade gladere, og den mest selvsikre av oss enda mer selvsikker.

Klemming er for alle.

Hvem som helst kan bli klemolog. Men mestrer du først klemmetypene og klemming for viderekomne som er presentert i denne boken, vil du siden utvikle både ytterligere ferdigheter og tiltro til din iboende evne til å klemme vidunderlige klemmer.

*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

Dette var alt for idag folkens=) neste gang kommer 'Klemmevett-reglene'.

Ingen kommentarer: